Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Login form protected by Login LockDown.


Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde is 3 characters - maksimal søgeordlængde er 84 tegn

sp_Feed Emne RSS sp_TopicIcon
Så er sommerstilheden overstået
20/08/2012
23:06
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

Hele sommeren har prisen på sølv ligget ret stille. Men i dag begyndte der endelig at ske noget.

Efter at London-markedet lukkede på US$28,15/toz, begyndte sølvprisen at stige. Den har mødt stærk modstand omkring 28,83, og er lige nu på 28,79. Hvis den bryder igennem modstanden omkring 28,83, er det efter min mening ikke usandsynligt, at vi snart igen ser priser over US$30/toz.

Dan Norcini skriver mere om det her: http://traderdannorcini.blogsp…..e-not.html

22/08/2012
01:48
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

Modstanden på $28,83 blev brudt tirsdag formiddag. Og i løbet af eftermiddagen steg sølv yderligere, med hjælp af en svækket dollar, og stigning i guldprisen i både EUR og USD.

Da prisen først på aftenen steg til $29,50 mødte den igen modstand, og blev banket tilbage under $29,30.

Jeg var lidt nervøs for, om der var tale om et reelt udbrud i sølvprisen, eller om det bare var de dominante spillere i markedet der lod prisen komme op for at lokke folk til at købe dyrt for senere at dumpe prisen igen. Men den stærke modstand vi lige nu ser omkring $29,30 gør at jeg tror dette ikke bare er den manipulation af markedet vi ofte ser.

Hvis jeg havde planer om at købe mere sølv, ville jeg gøre det NU. Men jeg har købt rigeligt sølv til bedre priser end vi ser nu, og min investeringsstrategi forbyder mig at gøre det.

23/08/2012
00:01
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

Endnu en dag med pæne prisstigninger på sølv. Prisen nåede ikke over US$30/toz, men toppede omkring US$29,91. For få minutter siden lukkede New York på US$29,83/toz. I næste uge er der options expiry og sidste handelsdag for september futures, hvilket ofte giver en del udsving i prisen. Men hvis New York lukker over US$30/toz på onsdag i næste uge, tror jeg vi kan se pæne prisstigninger den kommende tid.

I aften nåede jeg et vigtigt psykologisk vendepunkt for min sølvbeholdning: Jeg udregner løbende værdien af min sølvbeholdning udfra spotprisen og dollarkursen, og sammenligner med hvad jeg har betalt for mit sølv. Siden det store prisfald i slutningen af september sidste år har værdien af mit sølv været mindre end hvad jeg har betalt for det, og jeg ville således tabe penge, hvis jeg gik ud af min sølvinvestering. I sådan en situation er det naturligvis fristende at gå ud af investeringen for at undgå yderligere tab. Men jeg ved, at frygt for yderligere tab er en væsentlig årsag til, at investorer taber penge. Og min investering i sølv er langsigtet. Så i stedet for at gå ud af investeringen valgte jeg at købe mere sølv til de lave priser. Siden september har jeg mere end fordoblet min beholdning af sølv.

Men i aften steg sølvprisen til et niveau, hvor værdien af min sølvbeholdning igen overstiger hvad jeg har betalt for den. Og det var godt, at jeg fik købt mere sølv mens priserne var lave. Til dels fordi en større sølvbeholdning er god at have, når priserne stiger. Men også fordi mine indkøb til de lave priser gjorde, at der skulle en langt mindre prisstigning til, før værdien af mit sølv igen oversteg hvad jeg havde betalt for det. Jeg har regnet ud, at hvis jeg ikke havde købt mere sølv efter det store prisfald i september sidste år, skulle sølvprisen over US$32,58/toz før jeg igen så sorte tal på bundlinien (givet den nuværende dollarkurs).

De sidste dage har jeg været voldsomt fristet til at købe mere sølv, fordi prisen så ud til at stige. Men jeg har en investeringsstrategi, som siger jeg skal have nogenlunde lige store værdier i fysisk sølv og guld. Og jeg ved hvor vigtigt det er at holde sig til sin langsigtede investeringsstrategi. Da jeg købte stort ind i sølv for nogle måneder siden, endte jeg med at have næsten 10% mere i sølv. Selvom jeg har købt nok guld på BullionVault til at der igen er ligevægt, hvis man regner det som mit øvrige fysiske guld, har jeg valgt at holde min placering på BullionVault udenfor denne strategi, idet den for mig er en kortvarig opsparing der om få år skal realiseres til et gældfrit hus jeg kan bo i.

Men jeg håber, at andre her har set signalerne, og købt sølv mens det stadig var billigt…

23/08/2012
20:23
Avatar
Admin
Administrator
Forum indlæg 256
CubePoints 5451
Medlem siden:
06/08/2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Fed update pirat!

Jeg har selv taget en halv uge fri fra computeren og ser nu med et smil på læben, at sølv og guld har overstået “summer doldrums”, som du skriver pirat. Lad os håbe at sensommeren og efteråret bliver bedre end vinteren og foråret, der dog gav guld og sølv bugs mulighed for at stable mere fysisk til en billig penge. 

24/08/2012
00:54
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

Ja, muligheden for at stable mere fysisk sølv til en billig penge ser ud til at forsvinde nu, selvom jeg selv ville være hurtig og købe nu, hvis jeg skulle have mere sølv.

Hvad sølv angår, hygger jeg mig over prisstigningerne, for jeg skal ikke købe mere lige nu. Men også guld er steget en del de sidste dage. Og her er prisstigningerne generende for mig, da jeg er i gang med at købe mere. Men sådan er det jo, og jeg glæder mig over, at det guld jeg allerede har købt bliver mere værd.

Forum tidszoneEurope/Copenhagen

Fleste brugere online samtidig92

Online nu
1 Gæst(er)

Nuværende på denne side
1 Gæst(er)

Top brugere

pmdetector: 172

ringsted: 6

JeppeGuy: 1

Medlemsstatistik

Gæste bidragsydere: 59

Medlemmer: 10

Moderatorer: 0

Administratorer: 1

Forumstatistik

Grupper:4

Fora:14

Emner:152

Indlæg:1317

Nyeste medlemmer:

Christian Soelberg Due, JeppeGuy, mortenvermund, Jakobsen

Administratorer:Admin: 256