Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Login form protected by Login LockDown.


Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde is 3 characters - maksimal søgeordlængde er 84 tegn

sp_Feed Emne RSS sp_TopicIcon
Vil USA ikke sælge ud af sine guldreserver hvis de kommer i alvorlige vanskeligheder?
04/09/2013
15:46
Avatar
Osiris
Gæst
Guests

Ny her, tak for et godt site. Begyndende med læsning af the Black Swan er jeg efterhånden også overbevist om at risikoen for et kollaps af den amerikanske økonomi er noget man må tage alvorligt, og jeg overvejer derfor også at investere i guld og sølv.

 

Men jeg så også lige en lille video om USA’s guldreserver? Hvis USA kommer i alvorlige problemer, vil de så ikke begynde at sælge ud af deres guldreserver sådan som Cypern gjorde det da de kom i problemer? Selv med et lille land som Cypern kunne det mærkes på guldprisen. Hvad vil der ikke ske hvis USA begynder at sælge ud af deres reserver? 

04/09/2013
18:58
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

Velkommen til! Du er meget velkommen til at komme med links, for nu bliver jeg helt nysgerrig efter hvilken video om USA’s guldreserver du så…

Såvidt jeg ved, har Cypern ikke solgt ud af deres guldreserver, selvom det var på tale tidligere i år, da guldpriserne styrtdykkede.

Men jeg er sikker på, at USA ikke vil begynde at sælge ud af deres guldreserver til de nuværende priser: Med de priser vi har lige nu vil det indbringe USD 360 milliarder. (Eller mere præcist: Tilsvarende i andre valutareserver de ikke bare selv kan trykke.)

Det er ingenting i forhold til størrelsen af det kunstigt oppustede finanssystem vi har nu. Til sammenligning svarer det til omkring 4 måneder af Feds QE med den hastighed de kører seddelpressen i lige nu, eller omkring 2% af den officielle amerikanske statsgæld.

Det viser lidt om, hvor meget vores finanssystem baseret på fiat er blevet pustet op i en boble. Før eller siden brister finansielle bobler. Og så er vores fiat penge pludselig ikke noget værd i forhold til reelle aktiver som guld, sølv, jord, fast ejendom og produktive virksomheder.

04/09/2013
21:54
Avatar
Osiris
Gæst
Guests

Det var denne National Geographic-dokumentar: http://www.youtube.com/watch?v…..EgmNc8k. 

 

Jeg er med på at deres guldreserver er væsentlig mindre end gælden, selvom jeg havde indtrykket af deres reserver skulle ligge på omkring et par billioner dollars.  

 

Mht. Cypern mener jeg faktisk jeg har læst her på sitet at de solgte ud af deres guldreserver. Min pointe er at der åbenbart ikke skal så meget til for at påvirke guldprisen. Og selvom USA’s guldreserver ikke kan redde deres valuta, så kan de måske blive nødt til at bruge dem som den eneste hårde valuta de har … Jeg mener at de i NG-udsendelsen siger at USA ejer en fjerdedel af alt guld i verden, men det er måske mig der har fået forkert fat i det.

Forum tidszoneEurope/Copenhagen

Fleste brugere online samtidig92

Online nu
1 Gæst(er)

Nuværende på denne side
1 Gæst(er)

Top brugere

pmdetector: 172

ringsted: 6

JeppeGuy: 1

Medlemsstatistik

Gæste bidragsydere: 59

Medlemmer: 9

Moderatorer: 0

Administratorer: 1

Forumstatistik

Grupper:4

Fora:14

Emner:152

Indlæg:1317

Nyeste medlemmer:

Christian Soelberg Due, JeppeGuy, mortenvermund

Administratorer:Admin: 256