Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Login form protected by Login LockDown.


Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde is 3 characters - maksimal søgeordlængde er 84 tegn

No permission to create posts
sp_Feed Emne RSS sp_TopicIcon
Hvornår "taper" Fed QE-programmet?
21/08/2013
17:52
Avatar
Admin
Administrator
Forum indlæg 256
CubePoints 5451
Medlem siden:
06/08/2011
sp_UserOfflineSmall Offline

En hurtig rundspørge blandt jer medlemmer:

Hvornår tror I at kvantitative lempelser i USA blive beskåret?

Hvor ikke I tror det kommer til at ske, tror I så de bliver forøget, og i hvilket omfang?

21/08/2013
17:53
Avatar
Admin
Administrator
Forum indlæg 256
CubePoints 5451
Medlem siden:
06/08/2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg starter med at komme med bud. Jeg tror ikke at Fed kommer til at beskære QE før det store kollaps kommer, jeg er derimod sikker på, at programmet bliver udvidet – dog måske under et andet navn, da “QE” er beskadiget.

21/08/2013
19:33
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

Måske får vi en smule tapering i september eller oktober – hvis Fed tør… Men hvis de prøver, tror jeg vi vil se så voldsomme rentestigninger, at de bliver nødt til at udvide QE.

Det mest sandsynlige er efter min mening, at vi vil se mere snak om “tapering snart” så længe renten på de ti-årige amerikanske statsobligationer er under 3%, og mere snak om “tapering ikke før det ser bedre ud, vi holder øje med det”, når renten nærmer sig eller overstiger 3%. Men ingen reelle ændringer, før der eventuelt sker noget voldsomt.

21/08/2013
20:57
Avatar
Gaijin
Gæst
Guests

Jeg tror aldrig det kommer til at ske. Jeg har en ide om at markedet på et tidspunkt vil stagnere eller ligefrem falde ned i et lille hul, hvorefter QE vil gå fra de 85mio til 100-130…

25/08/2013
22:35
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

PMPirate sagde
Måske får vi en smule tapering i september eller oktober – hvis Fed tør…

Jeg så lige dette indlæg på ZeorHedge, som hjælper til at forklare, hvorfor jeg tror Fed måske vil forsøge at beskære de pengepolitiske lempelser: http://www.zerohedge.com/news/…..its-limits

For helt at forstå hvorfor, skal man nok læse den 25-siders rapport, som de beskriver.

Men kort fortalt er problemet i repo-markedet. Her gives der – forsimplet sagt – lån mod sikkerhed i f.eks. statsobligationer. Men fordi Fed køber så mange af dem, er der ved at blive mangel på dem i repo-markedet. Repo-markedet er ikke noget de fleste detail-investorer kender, men det er utroligt vigtigt, bl.a. fordi det er det, som gør gearede investeringer mulige. Rapporten nævner bl.a., at Lehman Brothers konkurs især skyldes deres involvering i repo-markedet.

Jeg tror, at den primære årsag til, at Fed måske vil forsøge med tapering er, at de er ved at blive bange for om de vil skabe instabilitet i repo-markedet.

Anden halvdel af rapporten er også meget læseværdig for folk der er interesserede i guld-markedet. Guld kan jo også bruges som sikkerhedsstillelse, og her er en – efter min mening – solid analyse af, hvad der i øjeblikket sker i guld-markedet.

18/09/2013
20:21
Avatar
pmdetector
Ekspert
Members
Forum indlæg 172
CubePoints 327
Medlem siden:
07/12/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Surprise, surprise! Fed fortsætter deres opkøb af obligationer og QE programmet. Men det kommer vel ikke som en overraskelse for os ædelmetal investorer og tilhænger af den Østriske økonomiske skole. De sparker endnu en gang bolden længere ned af vejen og det ser ud til at Ben Bernanke overlader den synkende skude til den næste på vagt og selv sprænger af inden at økonomien kollapser. Udmeldingen om fortsættelsen ses tydeligt på ædelmetaller, guld- og sølvmine aktier og ETF ér der er begyndt at stige her til aften.

18/09/2013
20:29
Avatar
Admin
Administrator
Forum indlæg 256
CubePoints 5451
Medlem siden:
06/08/2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Præcis som forventet kom der ingen taper fra Fed. Hvis man forstår hvilke problemer der er i det finansielle system forstår man hvorfor Fed aldrig for alvor kan skære ned på seddelpressen. 

19/09/2013
06:24
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

Jeg troede faktisk, at vi ville få en lille taper på omkring US$5-10 mia./måned. Til dels fordi Fed ellers ville fremstå utroværdige (det ved vi de er, men det meste af finansverdenen tror stadig på dem), og til dels fordi jeg troede Fed ikke ville indrømme at det stadig ser så skidt ud med økonomien.

Men det er rart, at priserne på ædelmetallerne steg. Og jeg kan også godt forstå, at renterne på de lange amerikanske statsobligationer faldt, nu en af de største købere annoncerede at ville blive ved med at købe. At de amerikanske aktier steg oven på denne nyhed fatter jeg ikke, men heldigvis er jeg ikke i dette marked.

Selvom jeg er glad over at jeg fik mere købekraft for mine ædelmetaller, ærgrer jeg mig også over at jeg tog fejl. Jeg havde gjort klar til at købe lidt mere på et forventet kortvarigt dyk i priserne, og så gik det den anden vej. Heldigvis er mine kontanter i EUR nu 1,3 procent mere værd i USD.

19/10/2013
16:20
Avatar
Gaijin
Gæst
Guests

Jeg har lidt på fornemmelsen at de nu er i “QE forever” :-)

 

http://rt.com/usa/us-debt-reco…..obama-412/

18/12/2013
23:06
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

Denne gang fik vi – langt om længe – en lille taper.

Nok til, at Fed ikke virker helt utroværdige, men ikke nok til at det for alvor påvirker markederne.

Tror de virkelig, at det gør nogen forskel, når de skruer pengepressen 10-15% ned? 75 milliarder US$ bliver de ved med at trykke hver måned…

No permission to create posts
Forum tidszoneEurope/Copenhagen

Fleste brugere online samtidig92

Online nu
1 Gæst(er)

Nuværende på denne side
1 Gæst(er)

Top brugere

pmdetector: 172

ringsted: 6

JeppeGuy: 1

Medlemsstatistik

Gæste bidragsydere: 59

Medlemmer: 10

Moderatorer: 0

Administratorer: 1

Forumstatistik

Grupper:4

Fora:14

Emner:152

Indlæg:1317

Nyeste medlemmer:

Christian Soelberg Due, JeppeGuy, mortenvermund, Jakobsen

Administratorer:Admin: 256