Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Login form protected by Login LockDown.


Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde is 3 characters - maksimal søgeordlængde er 84 tegn

sp_Feed Emne RSS sp_TopicIcon
Excel-skabelon til transaktioner
29/12/2014
13:42
Avatar
Senseue
Gæst
Guests

Hvordan holder I styr på jeres køb og salg? Jeg tænker, det vil være fornuftigt at have et Excel-ark, hvor de forskellige variabler skrives ind, så det er muligt at få et overblik over til hvilken pris, guld og sølv er købt og solgt til inklusiv omkostninger. Ellers må det være umuligt på sigt at holde styr på værdien af ens investeringer.

Har I en skabelon, jeg kan få lov at bruge? Eller hvordan gør I det?

01/01/2015
03:29
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

Jeg bruger regneark i stor stil til at holde styr på mine investeringer. Mine to største regneark er for mine to konti hos BullionVault, hvor jeg har styr på hver enkelt handel. Mine køb og salg af fysiske ædelmetaller har jeg også et regneark for. Og jeg har et regneark der hjælper mig til at finde de rigtige bud- og udbuds-priser, når jeg spekulerer hos BullionVault.

Men jeg bruger ikke Micro$oft produkter, så jeg kan ikke hjælpe med Excel.

03/01/2015
23:30
Avatar
Senseue
Gæst
Guests

Tak for svar (også i den anden tråd)! Jeg har fundet dette Excel-ark, som jeg afprøver i øjeblikket: http://www.graspthewealth.com/…..erformance

 

Du kan se regnearket her: http://postimg.org/image/77457o1nx/

 

Jeg er dog ikke afhængig af at bruge Excel, så hvis du er villig til at dele det regneark, du bruger til at holde styr på dine fysiske salg vil jeg blive meget glad.

07/01/2015
01:46
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

De regneark jeg bruger er ret simple. Ikke noget med automatisk opdatering med kurser, for det er efter min mening bare en distraktion. Og jeg har lavet dem selv, selvom jeg ikke er nogen haj til regneark, fordi jeg gerne vil forstå alt omkring mine investeringer.

Selvom jeg ikke vil dele ud af mine regneark, vil jeg gerne forklare lidt om hvordan jeg plejer at opbygge dem. De fleste af mine regneark for investeringer har to sider:

  1. En side med alle posteringer. En postering per række. Kolonnerne er typisk dato, tekst, beløb modtaget/brugt (inkl. handelsomkostninger og/eller fragt), metalvægt modtaget/afgivet, handelsomkostninger/fragt, og spotprisen på handelstidspunktet. Det sidste bruger jeg typisk til en ekstra beregnet kolonne der viser mig hvor meget over/under spot jeg har handlet.
  2. En side med sammentællinger. Denne side er for det meste summationer over kolonner på den første side, så jeg ved hvor meget metal jeg har, og hvor meget fiat jeg har brugt/fået. Denne side har typisk også nogle felter jeg til tider manuelt opdaterer med markedskurser efter behov, og nogle felter der beregner aktuel værdi i en eller flere valutaer og/eller metalvægt.

Den første side opdaterer jeg naturligvis med hver enkelt transaktion. Og jeg bruger meget tid på senere at tænke over de transaktioner jeg har lavet, for det synes jeg man kan lære meget af.

Den anden side bruger jeg mest til at stemme af, så jeg er sikker på alle transaktioner på den første er korrekte. Men jeg bruger den også til at holde lidt styr på værdien af de metaller jeg har i regnearket.

Forum tidszoneEurope/Copenhagen

Fleste brugere online samtidig92

Online nu
1 Gæst(er)

Nuværende på denne side
1 Gæst(er)

Top brugere

pmdetector: 172

ringsted: 6

JeppeGuy: 1

Medlemsstatistik

Gæste bidragsydere: 59

Medlemmer: 10

Moderatorer: 0

Administratorer: 1

Forumstatistik

Grupper:4

Fora:14

Emner:152

Indlæg:1317

Nyeste medlemmer:

Christian Soelberg Due, JeppeGuy, mortenvermund, Jakobsen

Administratorer:Admin: 256