Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Login form protected by Login LockDown.


Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde is 3 characters - maksimal søgeordlængde er 84 tegn

sp_Feed Emne RSS sp_TopicIcon
Kanon pris på Krugerrand!
18/08/2014
21:28
Avatar
AuEtAgComparendaSunt
Gæst
Guests

Tavex har i et stykke tid kørt et sommertilbud på 1 oz Krugerrand (de sænkede prisen til ca 5 % over spot og hævede samtidig prisen på Maple Leafs), men de har netop sænket deres premium yderligere – den er nærmest spotpris lige nu!

 

http://www.tavex.dk/index.php?…..uctID=1108

19/08/2014
21:45
Avatar
PMPirate
Gæst
Guests

Krugerrand er nok en af de få guldmønter, som umiddelbart genkendes overalt i verden, og næsten altid kan sælges igen til tæt på spot. Personligt synes jeg i dag guldmønter på en troy ounce er lidt for store til mig, og jeg køber derfor nu kun mindre mønter. De få Krugerrands jeg ejede har jeg i øvrigt solgt hos Tavex, som også giver gode priser for guldmønter når man sælger til dem.

En ting jeg har lært om Tavex er altid at være opmærksom på deres premiums: Premium på de forskellige guldmønter de har svinger nemlig en del, og jeg tror det afhænger af deres lagersituation. Med prisen i deres seneste prisliste fra 15:55 i dag, og spotprisen og valutaprisen på dette tidspunkt, får jeg en premium på Krugerrand på 5,13 procent.

Til sammenligning var premium på deres danske 20-kroner i guld, som jeg foretrækker i øjeblikket, 5,17 procent. Denne mønt står ellers stadig som bestillingsvare hos dem, men de kan sagtens levere. Sidst jeg bestilte per postordre, ringede en medarbejder et par dage efter og fortalte at det ville tage omkring en uge at levere 20-kronerne, da det var bestillingsvare. Jeg har også prøvet at være forbi deres butik på Hovedbanegården og spørge efter denne mønt, selvom den stod som bestillingsvare. Sidst jeg gjorde det, havde de tre styk de ville sælge til mig.

19/08/2014
22:30
Avatar
AuEtAgComparendaSunt
Gæst
Guests

 Ja, de hævede deres premium igen i løbet af i eftermiddagen. Jeg nåede dog at få en Krugerrand til noget, der lignede 10-15 kr. over spot.

Forum tidszoneEurope/Copenhagen

Fleste brugere online samtidig92

Online nu
1 Gæst(er)

Nuværende på denne side
1 Gæst(er)

Top brugere

pmdetector: 172

ringsted: 6

JeppeGuy: 1

Medlemsstatistik

Gæste bidragsydere: 59

Medlemmer: 9

Moderatorer: 0

Administratorer: 1

Forumstatistik

Grupper:4

Fora:14

Emner:152

Indlæg:1317

Nyeste medlemmer:

Christian Soelberg Due, JeppeGuy, mortenvermund

Administratorer:Admin: 256