Avatar

Overvej at opret bruger
guest

sp_LogInOut Log ind sp_Registration Opret profil

Login form protected by Login LockDown.


Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning

— Forum omfang —
— Match —

— Forum indstillinger —

Minimum søgeordlængde is 3 characters - maksimal søgeordlængde er 84 tegn

sp_Feed Emne RSS sp_TopicIcon
Rublens kollaps
22/12/2014
11:06
Avatar
pmdetector
Ekspert
Members
Forum indlæg 172
CubePoints 327
Medlem siden:
07/12/2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Det er interessant at følge, hvad der sker i Rusland i øjeblikket efter at Rublen kollapsede i tirsdags. Den hyperinflation som den russiske befolkning gennemlever i øjeblikket vil formentlig ske for alle Fiat-økonomier i verden på et eller andet tidspunkt. Og folk beskytter sig ved hurtigt at komme af med deres rubler, der bliver mindre og mindre værd, ved at købe dyre håndgribelige materielle ting, som f.eks. mobil telefoner, forskelligt elektronik, møbler og biler etc. Nogle køber eller veksler sikkert også til ædelmetaller.

Rusland har på det seneste købt stort ind af guld, og så længe de også har olie i undergrunden vil landet ikke falde helt sammen. Det bliver interessant at se, hvordan situationen udvikler sig og hvordan de kommer tilbage på sporet med en stabil økonomi igen. Rublen har været kollapset en gang før i 1998 og har rejst sig igen tidligere frem til nu. Putin kunne hvis han ville, bakke Rublen op med guld for at stabilisere økonomien, det er ikke til at vide, hvad som sker, men én ting er næsten sikkert og det er, at det guld de har indkøbt og investeret i, er noget af det sidste de ønsker at sælge igen til de nuværende lave priser. 

Ruslands og Rublens kollaps viser tydeligt ud fra følgende kort, hvorfor man skal eje guld som forsikring mod valuta kollaps: se hvor meget guld er steget i Rubler i år 2014

22/12/2014
15:08
Avatar
MortenSkipper
Gæst
Guests

Det er yderst interessant at følge rublens udvikling. Jeg tror dog ikke menig-mand har købt guld for deres rubler. Tegn din graf over USDRUB og du vil se et endnu mere lukrativt billede for den menige russer – samtidig med, at det er mere omsætteligt i dagligdagen at ligge i USD. Måske nogle enkelte russere ligger i guld eller sølv, men det er nok på nuværende tidspunkt ca. samme andel som i Danmark. Dit bud kan selvfølgelig være ligeså godt som mit :)

Forum tidszoneEurope/Copenhagen

Fleste brugere online samtidig92

Online nu
1 Gæst(er)

Nuværende på denne side
1 Gæst(er)

Top brugere

pmdetector: 172

ringsted: 6

JeppeGuy: 1

Medlemsstatistik

Gæste bidragsydere: 59

Medlemmer: 9

Moderatorer: 0

Administratorer: 1

Forumstatistik

Grupper:4

Fora:14

Emner:152

Indlæg:1317

Nyeste medlemmer:

Christian Soelberg Due, JeppeGuy, mortenvermund

Administratorer:Admin: 256