Vind en Silver Eagle sølvmønt

Skrevet af den 04/04/2013 i Diverse - Kommentarer lukket til Vind en Silver Eagle sølvmønt

Indtil 30. juni har du mulighed for at vinde en Silver Eagle 1 oz sølvmønt. Konkurrencen præsenteres i samarbejde med Liberty Silver Sverige, som sætter mønten samt forskelligt merchandise på højkant til vinderne.

Reglerne går i alt sin enkelthed ud på at være aktiv rundt omkring på siden såsom at skaffe så mange point som muligt eller at skrive gæsteartikler. Desuden trækkes der lod blandt alle deltagere om en T-shirt og andet godt fra Liberty Silver.

Du kan læse mere om hvordan du deltager her.

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

Der er lukket for kommentarer.