Følg Sølvinvestor på Twitter

Skrevet af den 21/04/2012 i Diverse - 0 kommentarer

Du kan nu følge Sølvinvestor på Twitter. Nye artikler postes med det samme på vores Twitter profil, men styrken i Twitter ligger i, at det er nemt og overskueligt at linke til eksterne artikler og nyheder. Vi benytter Twitter til at få de seneste nyheder i verdensøkonomien og på guld og sølv markedet.

Husk, at du også kan blive ved med Sølvinvestor på facebook. “Synes om os” allerede i dag.

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

Skriv en kommentar