Bliv ven med Sølvinvestor på facebook

Skrevet af den 21/04/2012 i Diverse - 0 kommentarer

Sølvinvestor har oprettet en facebookside, hvor vi vil opdatere med nyheder, artikler, videoer, afstemninger og anbefalinger til andre sider. Vi vil poste ting på facebook som ikke kommer i nærheden af hjemmesiden, og på sigt er det planen at afholde konkurrencer af forskellig slags. Som altid er det muligt at diskutere og kommentere artikler, og netværke med folk med samme interesser som dig selv.

Bliv ven med Sølvinvestor allerede i dag!

Husk, at du også kan følge Sølvinvestor på Twitter.

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

Skriv en kommentar