Sølv konsoliderer og samler styrke til næste ben op

Skrevet af den 19/04/2012 i Analyse - 0 kommentarer

Der har været lidt stille fra os de sidste par uger, hvilket primært skyldes, at og guld har bevæget sig i et sidelæns konsolideringsniveau. Sølvprisen har stort set ikke flyttet sig siden starten af april, og flukturerer relativt roligt omkring det vigtige teknisk niveau 31,50 dollar per troy ounce.

Det ligner kraftigt en bund

Bunden er nær, hvilket vi skrev for en måneds tid siden. Meget tyder på, at bunden (for denne gang) allerede er fastlagt. Prisudviklingen danner en fin konveks parabel. Samtidig har RSI ligget stabilt siden starten af april, ligesom MACD’en lægger op til at lave et bullish kryds. Endelig har volumen været konstant, og alt dette taler for, at sølv lige nu befinder sig i et konsolideringniveau, hvor metallet samler ny styrke frem mod sommeren.

Det er egentlig ikke meget at berette om prisudviklingen udover, at det er sundt for alle aktiver at konsolidere over lidt længere tid. Derfor håber vi, at sølv bevæger sig sidelæns lidt endnu, således at det næste ben op i prisen vil være kraftigt nok til at bryde igennem de vigtig modstandsniveauer. Men som altid, kan alt ske i ædelmetalmarkedet. På længere sigt er vi stadig overbeviste om, at priserne på guld og sølv vil fortsætte opad i takt med flere og flere hjælpepakker, kvantitative lempelser, LTRO’er, negative realrenter osv.

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

Skriv en kommentar