Deltag i debatten på Sølvinvestors forum

Skrevet af den 13/02/2012 i Diverse - 8 kommentarer

Vi har i længere tid arbejdet på at implementere en forum løsning, vi kan være tilfredse med, og har nu endelig fundet den helt rigtig platform. Et forum er samtidig den funktion, vi har fået flest forespørgsler om, så det vil garanteret være en god nyhed for flere herinde.

Forummet skal gerne tjene det formål, at øge interaktionen mellem os og jer, samt jer brugere imellem. Sølvinvestor.dk er allerede den største hjemmeside i Danmark indenfor i ædelmetaller, men vi ønsker, at siden også skal være et “community”, hvor folk kan interagere med hinanden. Dette vil et forum forhåbentlig kunne bidrage til.

Besøg forummet her.

Forummet skal fungere uafhængigt af resten af siden, da det ikke er et krav, at man er medlem, for at kunne ytre sine holdninger. Besøgende vil derfor stadig kunne kommentere og debattere artiklernes indhold, uden at skulle oprette sig først. For dem der ønsker at engagere sig lidt mere, er der mulighed for at blive medlem af Sølvinvestor. Din profil kan derefter benyttes både i forummet og på resten af siden.

Opret en profil her.

Forummet mangler stadig en del finpudsning, og finder du fejl og mangler, har vi oprettet en tråd derinde til dette formål.

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

8 kommentarer den "Deltag i debatten på Sølvinvestors forum"

 1. renecohrt 16/02/2012 kl. 21:57 Svar

  Debatforummet har fejl. Afventer udbedring

  • Admin 16/02/2012 kl. 22:10 Svar

   Hvad er problemet?

 2. renecohrt 17/02/2012 kl. 00:55 Svar

  Store vanskeligheder ved at logge mig ind

  • Admin 17/02/2012 kl. 08:59 Svar

   Er der andre der har problemer med at logge ind på forummet?

  • Admin 24/02/2012 kl. 16:00 Svar

   Har du stadig problemer Rene?

   • René Cohrt 26/02/2012 kl. 08:58 Svar

    Alt fungerer.

    • Admin 28/02/2012 kl. 10:49

     Godt at høre. Nu burde alt virke normalt.

 3. Invicta 17/02/2012 kl. 13:13 Svar

  Jeg har ikke haft problemer.

  / OS Win7 Ultimate 64bit , Internet Explore 9

Skriv en kommentar