Sølv priser 2010

Skrevet af den 01/01/2012 i Analyse, Sølv priser, Sølvpriser - Kommentarer lukket til Sølv priser 2010

Sølvprisen startede 2010 roligt, og handlede i et interval mellem 15 og 20 dollar per troy ounce, indtil starten af september, hvor prisen pludselig tog fart. Det var på dette tidspunkt, at centralbanken i USA annoncerede, at de ville lancere en ny omgang pengepolitisk stimuli kendt som QE2.

sluttede 2010 af på manér, og prisen fordobledes fra starten af året til slutningen. De solide stigninger fortsatte ind i 2011, hvor prisen derefter begyndte at komme under pres efter uroligheder i verdensøkonomien, dårlige nøgletal og skuffelser fra centralbankerne.

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

Der er lukket for kommentarer.