Godt nytår til alle Sølvinvestor.dk besøgende

Skrevet af den 30/12/2011 i Diverse - 2 kommentarer

Godt nytår fra redaktionen, og tak for i år! Vi håber, at 2012 bliver et profitabelt år for alle vores brugere, men vigtigst af alt, at alle er ved godt helbred.

Der er sket meget siden vi startede dette projekt tilbage i februar måned, og vi vil fortsætte med at udvikle hjemmesiden.

Husk at læse vores forudsigelser for 2012, hvis du ikke allerede har gjort det. Kom med dine bud på begivenheder i det kommende år. Vi forventer, at 2012 bliver endnu vildere end 2011, og året vil sandsynligvis byde på en skelsættende begivenhed for verdensøkonomien.

og fik en desværre skidt afslutning på 2011, og begge metaller handler nu i et område, hvor vi giver det større end 50% sandsynlighed for, at en bund er meget meget nær. fandt en fin midlertidig bund tæt på USD26 per troy ounce og guld lige over USD1500, helt som forventet. Guld handler faktisk fuldstændig i overensstemmelse med sin langsigtede trend, og signalerer et snarligt rally højere op, som kan ses fra denne graf fra TFMetalsreport.

Vi håber at I fortsætter med at besøge os i det nye år, og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at levere nyheder og analyser fra guld og sølv markedet.

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

2 kommentarer den "Godt nytår til alle Sølvinvestor.dk besøgende"

 1. René Cohrt 03/01/2012 kl. 22:59 Svar

  Emne: Hvad gør formuestærke investorer?

  Reducerer kontakten til det mindst mulige med veksellerer, pengeinstitutter, forsikringsselskaber og pensionskasser.

  Undgår obligationer og aktier, og sælger dem man har. Reducerer indskud i banker til det mindst mulige og nødvendige.

  Kun den flygtigste kontakt med fiduciære valutaer.

  Køber fysisk guld og sølv.

  Den økonomiske krise der har ramt os den værste i menneskehedens historie og kommer til at vare flertallet af menneskers liv ud,

  30 år er horisonten.

  Den økonomiske krise debuterede i 1971, da USA gik fra guldet.
  Cirkusset har kørt overrraskende længe.

 2. René Cohrt 10/01/2012 kl. 08:05 Svar

  I guldhandlerkredse påregnes snarlig guldprisstigning på 20-50 %.

Skriv en kommentar