Glædelig jul fra Sølvinvestor.dk

Skrevet af den 24/12/2011 i Diverse - 0 kommentarer

Glædelig jul til alle jer brugere! Vi håber alle får en skøn aften, og forhåbentlig med nogle små tunge gaver under juletræet 😉

Vi kommer til at holde lidt lav profil de næste dage, da tiden kommer til at gå med diverse julefrokoster, men benyt gerne tiden til at læse vores gamle artikler.

Juleperioden er præget af lav volumen, ligesom det normalt er tilfældet i sommerferien, og derfor kan der ikke forventes de store begivenheder på guld og sølv markederne. Det nedadgående pres på begge ædelmetaller forventer vi fortsætter resten af året, i takt med at investorer forbereder årsafslutning. Dog ser vi januar som en potentiel måned med fine stigninger, før en korrektion kan indtræde omkring starten af februar, ligesom sidste år.

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

Skriv en kommentar