Årets julegave: “Currency Wars” af James Rickards

Skrevet af den 28/11/2011 i Diverse - 0 kommentarer

Årets julegavehit 2011 er noget så usædvanligt en bog, og den er selvskrevet på vores ønskeliste. Jim Rickards nyeste bog “Currency Wars” står højt på vores to-do liste i det kommende år. Sjældent har en bog fået så meget opmærksomhed, så gode anmeldelser eller så hurtigt hoppet op af de internationale salgs ranglister, som denne bog har. James Rickards analyser kan ofte læses og høres på King World News.

Efter at have været på markedet i få uger, ligger den nr. 132 på Amazons bestseller liste. Yderligere stats og informationer kan ses af screenshot fra Amazon.com.

Bogen er blevet anbefalet af alle lige fra guld og sølv eksperter, til main stream medier såsom CNBC. Currency Wars skulle efter sigende henvende sig til den brede befolkning, og handler om de aktuelle problemer i verdensøkonomien både i et historisk og i et fremtidigt perspektiv. Anmeldelser kan læses her.

Currency Wars kan være den øjenåbner, der for alvor får befolkningerne verden over til at vågne op til realiteterne, og den kan gå hen og blive en af de store klassikere. Alle burde have den stående i bogreolen.

Læs mere om bogen herunder. Tag også et kig på de andre bøger vi anbefaler her. Hvis du bestiller fra Amazon, så husk at benytte dig af enten Storbritanniens (ligesom nedenfor) eller Tysklands version, da du dermed undgår told og moms. Bestilles den indenfor de kommende dage, så vil den blive leveret inden jul.

Skriv din anmeldelse af bogen herunder.

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

Skriv en kommentar