Vi er flyttet

Skrevet af den 15/08/2011 i Diverse - 9 kommentarer

Vores faste brugere har nok allerede opdaget at vi er flyttet over på nyt domæne med nyt design. Vi er skiftet fra Blogspot over på WordPress, da det giver os flere muligheder for at udvikle hjemmesiden til glæde for Jer alle.

Vi vil gerne takke Mikael fra antphilosophy.com for hjælp og gode råd ved overflyttelsen. Mikael er ekspert på SEO, online markedsføring og meget mere, så besøg hans hjemmeside hvis du synes alt dette er interessant.

Der mangler stadig en hel del finjusteringer, rettelse af fejl og bugs og tilføjelse af indhold før vi kan sige at hjemmesiden spiller 100. Derfor kunne det være fedt hvis I gad skrive nedenunder i kommentarfeltet, hvis I støder på noget, eller hvis I har kommentarer eller spørgsmål til design og/eller funktionalitet.

Vi har glædet os meget til at byde Jer velkomne på det nye format og håber at I kan lide det. Hvis I abonnerer på RSS så husk at ændre det fra soelvinvestor til soelvinvestordk.

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

9 kommentarer den "Vi er flyttet"

 1. Thomas Arnkjær 15/08/2011 kl. 10:58 Svar

  Hvis der ikke er en særlig grund til ikke at gøre det… ville jeg høre, om ikke en lille ting, som den løbende udvikling i spot-prisen kunne være i toppen, så man ikke altid skal scrolle ned i bunden for at finde den.

  • admin 15/08/2011 kl. 11:03 Svar

   Tak for feedback Thomas. Er det bedre nu?

   • Thomas Arnkjær 15/08/2011 kl. 14:15 Svar

    Jeg logger ofte ind for at tjekke spotprisen og se om der er kommet et nyt indlæg, så det jeg fiskede efter var, om det kunne lade sig gøre, at spotprisen lå helt i top sammen med det sidste nye indlæg. Der er umiddelbart god plads ude til højre, men jeg ved absolut intet om at sætte denne slags sider op 🙂

    • admin 15/08/2011 kl. 23:53

     Jeg kan godt se hvad du mener Thomas, men det kan desværre ikke lade sig gøre uden vi skal til at hard code, og det holder vi os fra. Det ser ud til at du bliver nødt til at scrolle lidt.

     En anden ting; hvilken browser bruger du, for der er problemer med designet i IE som vi arbejder på at udbedre. Sådan som designet ser ud i Chrome og Firefox skal det endelig resultat være.

    • Thomas Arnkjær 16/08/2011 kl. 09:04

     Jeg bruger IE 🙂 og det ser jo allerede noget anderledes ud. Spotten ligger i højre side og er kravlet et godt stykke op… jeg er tilfreds.

 2. Mikael Rieck 15/08/2011 kl. 12:39 Svar

  Tak for omtalen. Er kun glad for at kunne hjælpe.

  Jeg kan se at I har ændret fonten tilbage. Synes ellers at det var mere læsevenligt med Verdana.

  Men ellers et super flot resultat.

  Mvh
  Mikael

  • admin 15/08/2011 kl. 12:46 Svar

   Vi sætter pris på det Mikael.
   Det er vores plan at skifte til verdana, men vi har mange jern i ilden for lige nu, så det kommer snart. Godt du kan lide det!

  • admin 14/09/2011 kl. 12:33 Svar

   Sådan Mikael, så fik vi endelig skiftet til Verdana 🙂 Jeg håber det har hjulpet på læsevenligheden. Vi er stadig i gang med finjusteringer, og vi venter på en sidste opdatering fra designerne, så det kan komme til at spille 100.

 3. admin 21/09/2011 kl. 10:22 Svar

  Så fik vi slideren på forsiden til at virke. Der har været problemer med at den pludselig går amok. Hvis I oplever dette, så meld meget gerne tilbage her, så vi kan få det fixet.

  Igen opfordrer vi jer brugere til at komme med ris/ros og forslag til forbedringer.

Skriv en kommentar