Eksklusiv 0,5% rabat på guld og sølv hos Silber-depot.de

Skrevet af den 25/06/2011 i Køb og Salg - 0 kommentarer

Som besøgende hos Sølvinvestor.dk kan du eksklusivt få en halv procent rabat på guld og sølv hos den tyske forhandler Silber-depot.de. Skriv “sølvinvestor” i en email samt dit ordrenummer og de trækker rabatten hurtigst muligt. Du skal altså først betale, når de sender en ny faktura til dig. Yderligere oplysninger findes her.

Silber Depot sender til hele verden og rabatten kan benyttes af alle nationaliteter. Kontakt dem dog på forhånd for at høre om tilgængelighed til dit land. De har et stort udvalg af de mest populære guldmønter, guldbarrer, sølvmønter og sølvbarrer i forskellige størrelser.

Læs vores interview med Silke Stadler, direktør for Silber Depot.

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

Skriv en kommentar