Hvad er formålet med siden

Skrevet af den 25/02/2011 i Fakta - Kommentarer lukket til Hvad er formålet med siden

Hvad er grunden til, at priserne og lønningerne stiger med et par procent hvert år? De fleste vil hurtigt svare, at det er fordi vi har Det vil dog for de fleste folk knibe med at forklare hvorfor og hvordan den opstår, og i særdeleshed, hvilke konsekvenser den har for deres privatøkonomi.

Guld og sølv bevarer deres

Hvordan kan det være, at en guldmønt i Romerriget kunne købe en fin rustning og i dag et tilsvarende nydeligt jakkesæt, når på samme tid 10 kroner i dag ikke er i stand til at købe tilnærmelsesvis det samme som for bare 50 år siden? Hvorfor er guld og sølv ikke udsat for samme erosion af købekraft som deres modpart valuta er?

Vores formål med Sølvinvestor.dk

Vi har længe overvejet hvordan vi kunne udbrede vores viden omkring den bekymrende pengepolitik der føres i den vestlige verden – og i USA i særdeleshed. Vores beslutning faldt dog til sidst på at starte denne hjemmeside, hvor vi jævnligt vil opdatere om de vigtigste pengepolitiske nyheder i ind- og udland samt forskellige strategier til hvordan man kan beskytte sig finansielt mod den kommende økonomiske krise. Her menes ikke den nylige finanskrise, som vi i følge økonomer og medier allerede er kommet igennem nu, men derimod den der startede på samme tid, samme sted, men som ikke fik lov at udfolde sig rigtigt. Måske er dette lidt kryptisk, men i virkeligheden oplevede vi ikke det fulde omfang af boligboblen og den efterfølgende krise i 2008 udfolde sig – selvom den for mange mennesker føltes hård nok! Krisen ligger stadig latent i verdensøkonomien og hviler på skrøbelige søjler der eroderes for hver dag der går…

Denne side vil have som hovedformål at formidle nyheder og informationer der henvender sig til udviklingen i guld- og sølvprisen, og hvordan man som investorer kan profitere af dette. Sølvinvestor.dk henvender sig med andre ord, til alle der ønsker at sikre sig økonomisk fremover, men som ikke ved hvordan de skal gøre det.

Hvorfor navnet Sølvinvestor?

Du undrer dig måske over, at hjemmesiden hedder Sølvinvestor, og hvad dette i det hele taget har med pengepolitik at gøre? Folk der allerede har studeret makroøkonomi, vil nok ikke blive overraskede over, at disse ting unægteligt hænger sammen. Men for folk, som ikke umiddelbart kan se sammenhængen, er det vores mål at give dem de praktiske og intellektuelle redskaber til at opbygge en solid forståelse for den førte pengepolitik i Vesten og konsekvenser heraf, og hvordan man som investor kan gavne økonomisk af det kommende kollaps i verdensøkonomien. Vi vil bringe dig de væsentligste nyheder, men i stedet for at viderebringe dem med en “mainstream media” vinkel, vil vi behandle de kritiske emner, der ikke bringes andre steder.

Hvis du synes ovenstående lyder interessant, vil vi opfordre dig til at følge med fremover, når vi fylder bloggen med spændende artikler. Hvis du har idéer til kommende artikler eller kommentarer til nuværende, ser vi meget frem til at høre fra dig!

Om forfatteren

Jesper startede Sølvinvestor i februar 2011 og står for den daglige vedlige-holdelse af hjemmesiden. Jesper studerer nationaløkonomi med særligt fokus på makroøkonomi og finansiering, og interessen ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

Der er lukket for kommentarer.