Kom i gang

Velkommen til Sølvinvestor.dk og tillykke med at du nu har taget det første skridt imod at sikre din formue og købekraft mod det kommende økonomiske kollaps i verdensøkonomien. Du kan allerede nu begynde at forberede dig på den usikre tid vi går i møde.

Vi viser dig, hvordan vi selv forbereder os, og dermed øger vores chance for at komme helskindet – og måske endda rigere – igennem krisen. Sølvinvestor.dk er et gratis akademi, hvor du både får kendskab til investering i ædelmetaller samt til problemerne i verdensøkonomien; to temaer der er tæt forbundet.

Kig jævnligt forbi

Læst først vores vision, det formelle og lidt om hvem vi er. Bogmærk bloggen så du hurtigt kan holde dig opdateret på nyheder og analyser eller om dagens guldpris og sølvpris. Alternativt kan du abonnere via RSS feed (benyt evt. Google RSS Reader) eller email og følg os på Twitter og Facebook, hvor vi dagligt kommer med kommentarer, nyheder, links og opdateringer:

Navigér rundt på hjemmesiden

Vi har gjort alt for at gøre indholdet let tilgængeligt, men det er udfordrende at præsentere den store mængde information for nye besøgende. Højre side af hjemmesiden giver et overblik over indholdet, hvor du kan søge på alle tidligere artikler eller indenfor specifikke emner.

Vi har opdelt alle artikler i forskellige hovedkategorier; økonomi, investering, fakta, køb og salg osv, og kan vælges i menuen i toppen af hjemmesiden. Praktiske informationer findes i menuen aller øverst.

Spred budskabet

Det er vigtigt at vores budskab kommer ud til flest mulig, og her kan du gøre en forskel. Vi ser det som vores mission at give et sandfærdigt billede af økonomien, men det er din pligt at viderebringe informationerne til venner og familie. Vi stiller vores viden gratis til rådighed imod at du fortæller dine nærmeste om Sølvinvestor. Når krisen for alvor starter vil de være dig evigt taknemmelige. En af de vigtigste ting man kan have under et økonomisk kollaps er et stærkt netværk, og helst af folk der er lige så godt forberedte som dig selv. Vi er den eneste hjemmeside i Danmark indenfor dette emne. I USA findes der utallige blogs der skriver om ædelmetaller og verdens økonomiske problemer – selv Norge og Sverige er langt foran os på dette område. Vi håber at vi med denne hjemmeside kan udbrede budskabet til så mange danskere som muligt.

Del artiklerne på Facebook og retweet til dine venner på Twitter:

Skriver du på andre blogs eller fora, så link til Sølvinvestor.dk med et klikbart link således netværket og fællesskabet her kan vokse.

Læs vores artikler

Vi anbefaler naturligvis, at du læser alle vores artikler, men har du ikke tiden til det, så læs i det mindste de vigtigste. Start med hvorfor alle bør investere i guld og sølv samt lidt om guld og sølv i et historisk perspektiv. Læs herefter om forskellen mellem spotprisen og den fysiske pris, og hvilke former for investering der findes. Derefter vil du være i stand til at forstå, hvad det hele handler om.

Deltag i diskussionerne

Der vil under hver artikel være mulighed for at stille spørgsmål eller diskutere indholdet af indlægget, og husk, at man ikke behøver at være ekspert for at deltage i diskussionen. For at skrive en kommentar, bedes du indtaste et brugernavn og din email for at reducere spam. Ønsker du et billede/avatar tilknyttet din profil (en såkaldt Gravatar) så opret en her. Du kan også blive medlem af hjemmesiden og dermed få et unikt brugernavn i kommentarerne og i vores forum. Opret en brugerprofil her.

Søg yderligere viden

Vi kan desværre ikke give dig al viden om guld og sølv og problemerne i verdensøkonomien, så vi anbefaler at man investerer i nogle gode fagbøger. De bedste bøger kan findes her. Gør som os; læs bogen og skriv dit navn og dato forrest. Lån den dernæst ud til bekendte og familie og få dem til at skrive også. Få dem til at låne den ud til deres bekendte. Når du får bogen tilbage, kan du se navnene på alle de mennesker som du har advaret.