Om os

Hvem står bag?

Hjemmesiden er et hobbyprojekt der til dagligt drives af Jesper med hjælp fra gæsteskribenter og medstuderende. Sølvinvestor.dk er en gratis service for brugerne.

Vi har længe interesseret os for potentialet i guld og sølv som en investering, men da der desværre ikke eksisterede et lignende mødested for folk med samme interesse, så vi nødvendigheden af denne side. Igennem vores uddannelse i nationaløkonomi, finansiering, investering og videre research af verdensøkonomien, har vi identificeret guld og sølv som årtiets bedste investering.

Ansvarsfraskrivelse

Vores artikler og kommentarer skal ikke ses som en opfordring til at investere i specifikke aktiver. De er udelukkende udtryk for vores eller brugernes egne holdninger.Vi udarbejder ikke investeringsanalyser og vi ingen forudsætninger for at udføre sådanne. I stedet skriver vi om iagttagelser vi personligt bruger til at træffe bedre beslutninger. Alle på redaktionen har investeret i fysisk guld og sølv. Ønsker læseren at investere i noget som helst er det på eget ansvar, og Sølvinvestor.dk kan derfor ikke drages til ansvar for eventuelle tab.

Vi opfordrer altid til at udføre egen “due diligence” forud for enhver investeringsbeslutning og til at søge professionel rådgivning. Investering i ædelmetaller kan være risikofyldt. Ønskes rådgivning omkring investering findes den ikke her. Det er ydermere brugernes eget ansvar at sætte sig ind i beskatning af ædelmetaller.

Sølvinvestor.dk er ikke ansvarlige for brugernes artikler, link eller kommentarer, men forholder os samtidig retten til at slette kommentarer som vi ikke mener bidrager med noget fornuftigt. Vi tager forbehold for forkerte oplysninger på hjemmesiden.

Anonymitet

De færreste fysiske sølv og guld investorer vil have deres personlige oplysninger frem. Derfor respekterer vi fuldt ud anonymitet. Brugernes oplysninger holdes strengt fortroligt og vil aldrig nogensinde blive udleveret til tredjepart.

Cookies

Ved brug af Sølvinvestor.dk accepterer du cookies fra annoncører og sociale netværk.