Benyt rabatkode “Sølvinvestor” hos Liberty Silver og få 1% rabat

Skrevet af den 10/05/2011 i Køb og Salg - Kommentarer lukket til Benyt rabatkode “Sølvinvestor” hos Liberty Silver og få 1% rabat

Liberty Silver er Sveriges største forhandler af til investeringsformål. Det er kun muligt at købe online, da de holder priserne lave ved ikke at have en fysisk butik.

Sølvinvestor har forhandlet en rabat hjem eksklusivt til vores besøgende (kan benyttes af alle uanset nationalitet), som gælder på alt sølv købt hos dem. Få 1% rabat på ved at skrive Sølvinvestor i kommentarfeltet ved check out. Rabatten fratrækkes med det samme, så dobbeltjek at du har tastet rigtigt. Det er ikke muligt senere hen at få refunderet rabat.

De forhandler , sølv, og i alle populære og barrer. Liberty Silver er særlig kendt for deres egen producerede 1 troy ounce (31,1 gram) sølvmønt i højeste lødighed (.999). Møntserien blev lanceret i 2009 og er siden kommet i et nyt design hvert år. Køber du disse i store mængder, er spreaded mellem købspris og salgspris nul. Det betyder, at du kan sælge mønterne tilbage til samme pris, hvis du skulle ønske det.

Læs vores infoblad om Liberty Silver for mere information.

Om forfatteren

Vi startede Sølvinvestor i februar 2011 og vores interesse ligger specielt på ædelmetallers rolle i verdensøkonomien i dag og i årene fremover. Læs vores vision.

Der er lukket for kommentarer.